Esiintymiset

Candominon ja CandoMinin tulevat konsertit.

Grandominon paluu / 1.11. klo 19 Espoon tuomiokirkko

Grandomino tekee paluun! Viime syksynä suuren suosion saavuttanut Candominosta ja sen alumneista koostuva Grandomino hurmaa jälleen 1.11. klo 19 Espoon tuomiokirkossa. Kuoroa ja orkesteria johtaa Esko Kallio. Liput 18/13 € ennakkoon candomino.fi ja ovelta tuntia ennen.

CandoMinin levynjulkkarit / 22.11. klo 19 Olarin kirkko

CandoMinin uutta joululevyä juhlistetaan levynjulkkarikonsertilla 22.11. klo 19 Olarin kirkossa. Lisätietoja tulossa myöhemmin.

Candomino Tapiolan messussa / 8.12. klo 10 Tapiolan kirkko

Candomino on mukana Tapiolan kirkon kaikille avoimessa messussa.

Kuoroperheen Loiste-joulukonsertti / 13.12. klo 19 Olaus Petrin kirkko, Helsinki

Candomino-kuoroperheen perinteinen Loiste-joulukonsertti sulattaa jälleen sydämet! Candomino, CandoMini ja CandoMini-valmennuskuorot esittävät rakkaimpia joululaulujaan Olaus Petrin kirkossa 13.12. klo 19. Kuoroja johtavat Esko Kallio, Viena Kangas ja Emmi Saulamaa.  Liput 22/12 € (alennnus eläkeläisille, opiskelijoille, koululaisille ja työttömille).

Kuoroperheen Loiste-joulukonsertti / 17.12. klo 19 Espoon tuomiokirkko

Candomino-kuoroperheen perinteinen Loiste-joulukonsertti sulattaa jälleen sydämet! Candomino, CandoMini ja CandoMini-valmennuskuorot esittävät rakkaimpia joululaulujaan Espoon tuomiokirkossa 17.12. klo 19. Kuoroja johtavat Esko Kallio, Viena Kangas ja Emmi Saulamaa.  Liput 22/12 € (alennnus eläkeläisille, opiskelijoille, koululaisille ja työttömille).

Osta lippuja tästä