Esiintymiset

Candominon ja CandoMinin tulevat konsertit.

Candomino Olarin messussa / 17.11. klo 10 Olarin kirkko

Candomino on mukana Olarin kirkon kaikille avoimessa messussa.

Tuike – CandoMinin levynjulkistuskonsertti / 4.12. klo 19 Olarin kirkko HUOM! UUSI PÄIVÄ!

CandoMinin uutta Tuike-joululevyä juhlistetaan levynjulkistuskonsertilla 4.12. klo 19 Olarin kirkossa. Liput 15/10 € tai levyn kanssa 30/25 €.

Candomino Tapiolan messussa / 8.12. klo 10 Tapiolan kirkko

Candomino on mukana Tapiolan kirkon kaikille avoimessa messussa.

Jouluiset yhteislaulut CandoMinin kanssa / 9.12. klo 17 ja 19, Musiikkitalo

Konserttisalissa lauletaan lämpimissä tunnelmissa joululauluja CandoMini-lapsikuoron vetämänä klo 17 ja klo 19. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, tervetuloa kaikki iästä ja laulutaustasta riippumatta mukaan laulamaan!

Illan ohjelmisto koostuu niin kaikille tutuista klassikoista kuin modernimmista joululauluistakin, mutta yksi mikä pysyy on yhteislaulun riemu! Joulutunnelmaan johdattaa kuorotoimittaja Inari Tilli Yleisradiosta.

Yle Radio 1 lähettää jouluiset yhteislaulut suorana Musiikkitalon lavalta klo 19 alkaen.

Ilmaisliput saatavilla Musiikkitalon lipunmyynnistä maanantaista 25.11. klo 9 lähtien. Lippuja saatavilla ainoastaan Musiikkitalon lipunmyyntipisteestä. 

Kuoroperheen Loiste-joulukonsertti / 13.12. klo 19 Olaus Petrin kirkko, Helsinki

Candomino-kuoroperheen perinteinen Loiste-joulukonsertti sulattaa jälleen sydämet! Candomino, CandoMini ja CandoMini-valmennuskuorot esittävät rakkaimpia joululaulujaan Olaus Petrin kirkossa 13.12. klo 19. Kuoroja johtavat Esko Kallio, Viena Kangas ja Emmi Saulamaa.  Liput 22/12 € (alennnus eläkeläisille, opiskelijoille, koululaisille ja työttömille).

Kuoroperheen Loiste-joulukonsertti / 17.12. klo 19, Espoon tuomiokirkko

Candomino-kuoroperheen perinteinen Loiste-joulukonsertti sulattaa jälleen sydämet! Candomino, CandoMini ja CandoMini-valmennuskuorot esittävät rakkaimpia joululaulujaan Espoon tuomiokirkossa 17.12. klo 19. Kuoroja johtavat Esko Kallio, Viena Kangas ja Emmi Saulamaa.  Liput 22/12 € (alennnus eläkeläisille, opiskelijoille, koululaisille ja työttömille).

Osta lippuja tästä